Opleiding

De Kwaliteitsdienst Beton verzorgt verschillende opleidingen voor betoncentrales, aannemers en andere partijen. Soms kleinschalig bij de aannemer thuis of in de keet (toolbox-meeting) of als docent voor een volledige opleiding van de Betonvereniging. Altijd met één doel: Betonkwaliteit, hoe krijg je dat?

Kwaliteitsdienst Beton werkt voor de Betonvereniging

De Kwaliteitsdienst Beton treedt namens de Betonvereniging op als docent voor vele cursussen. Deze cursussen variëren van de algemene basiscursus beton tot en met de nascholing voor betontechnologen. Voor een overzicht van de cursussen welke door de Betonvereniging worden georganiseerd, klik hier.

Opleiding betonkwaliteit voor aannemers en verwerkers

Op maat samengestelde opleidingen voor aannemers en verwerkers van betonspecie worden door de Kwaliteitdienst verzorgd. Dit zijn vaak cursussen die bij de aannemer thuis of in de keet (toolbox-meeting) worden gegeven. Centraal staat hierbij dat beton een maatwerk product is en de verwerking ervan vakkennis vraagt. De betoncentrale kan hier een grote rol in spelen. Steeds vaker stellen betonfabrikanten een lesruimte beschikbaar en hiedoor wordt de cursus gekoppeld aan een bedrijfsbezoek.

Opleiding truckmixerchauffeur

Voor veel betoncentrales is de truckmixerchauffeur de ambassadeur van het bedrijf. Deze man of vrouw rijdt niet alleen op de truckmixer, hij of zij weet ook heel goed dat de lading een uitermate belangrijk onderdeel is van een constructie en dat daar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. 

De Kwaliteitsdienst Beton heeft zich laten certificeren door het CBR en mag namens deze instantie de cursussen Truckmixerchauffeur en VCA op de bouwplaats/betoncentrale verzorgen. Ook weer met een doel: Betonkwaliteit, hoe krijg ik dat naar de bouwplaats?

Opleidingen gegeven betonkwaliteit

Opleidingen gegeven truckmixerchauffeur

Neem contact op

14 + 10 =

De Linde 22, 8939 BT, Leeuwarden

06 1550 0051

info@kwaliteitsdienstbeton.nl